Progatech, Tussendiepen 51, 9206 AB Drachten. Heeft u vragen? Bel ons op 0512 - 51 68 68.

Camerasystemen, Beveiligingscamera's, bewakingscamera's

Op zoek naar een camerasysteem voor uw woonhuis of bedrijf? Wij leveren A-merk producten in bewakingscamera's, opslagsystemen en bewakingsmonitoren. Eenvoudig de camerabeelden bekijken via een handige App? Een email ontvangen met een filmpje als de camera iets heeft geregistreerd? Laat u door ons adviseren over de mogelijkheden want die zijn legio. Wij bieden kant en klare oplossingen voor een scherpe prijs, inclusief installatie.

Camerasysteem

Benieuwd naar de mogelijkheden van onze camerasystemen? Kom eens bij ons langs en bezoek onze demoruimte, ervaar de gebruiksvriendelijkheid van onze systemen.

Maak een afspraak

Waarom camerabeveiliging

Iedere dag stijgt het onveiligheidsgevoel in onze maatschappij, vandaar dat veel particulieren en bedrijven kiezen voor een camerabewakingssysteem. Camerabewaking is de meest gekozen oplossing voor het opsporen en detecteren van inbraken, diefstallen en vandalisme. Camerabewaking is de beste manier om te weten te komen wat er zich heeft voorgedaan tijdens uw afwezigheid. Beelden liegen immers niet. Een goede bewakingscamera en de positionering zijn zeer belangrijk om ongewenste activiteiten waar te nemen en te achterhalen wie de dader is. Camerabewaking geeft u een absoluut veilig gevoel in uw woning, winkel of bedrijf.

Waarom Progatech

 • Oplossingen op maat
 • Security, telecom en ICT
 • Scherpe tarieven
 • One stop shopping
 • Inbouwservice
 • Landelijke dekking

Camera en Alarm

Een camerasysteem is natuurlijk heel mooi te combineren met een alarmsysteem: U krijgt bijvoorbeeld van de meldkamer een melding binnen dat er op uw zaak een alarm gegenereerd wordt. U kunt vanuit huis, of waar u ook bent, met bijvoorbeeld uw smartphone even inloggen op uw camerasysteem en bekijken of er daadwerklijk iets loos is en eventueel gelijk actie ondernemen! In een mum van tijd kunt u politie op de hoogte stellen waardoor de pakkans maximaal verhoogd wordt. Tevens zal het gespuis, door de snelle opvolging, u niet snel nog een keer onverwachts bezoeken!
 • Rob Pronk

  Rob Pronk

  Support Security

 • Wim Pronk

  Wim Pronk

  Adviseur Telefonie en Internet

Camerabewaking

loading