Progatech, Tussendiepen 51, 9206 AB Drachten. Heeft u vragen? Bel ons op 0512 - 51 68 68.

Koperkabeltechniek

Aansluitnet en infrastructuur

Progatech is al meer dan 10 jaar specialist op het gebied van koperkabelinfrastructuur. Alle werkzaamheden zoals het ontwerp, aanleg, beheer en onderhoud kunnen wij voor u verzorgen. Koperkabel is nog altijd n van de meest betrouwbare verbindingen. Progatech geeft u graag een maatwerkadvies over de aanleg van een nieuwe f uitbreiding van een bestaande koperkabelinfrastructuur. Wij hebben alle technische kennis, ervaring en bewezen vakmanschap in huis om aan uw wens tegemoet te komen.

Wijkcentrales en apparatuurruimtes

Wij hebben ons gespecialiseerd in het aannemen van werken op het gebied van aanleg van kabel- en leidingsystemen in de breedste zin van het woord. Progatech verzorgt voor diverse providers in wijkcentrales en apparatuurruimtes de stroomvoorziening, computervloeren, kabelbanen voor koper en glas, verlichting en allerhande interne bekabelingen.

MDF Werkzaamheden

Het aanleggen en afwerken van bekabeling (backbones) op de hoofdverdeler horizontaal/verticaal of Sipkast doen we al vele jaren. Daarnaast installeren, configureren en migreren we DSLAM's, DWDM systemen en andere transmissie- en netwerkapparatuur. We maken site-surveys en voeren kwaliteitscontroles uit op reeds gerealiseerde werken.

  • Jan Verschuur

    Jan Verschuur

    Adviseur Datanetwerken en Glasvezeltechniek

  • Djurre Botenga

    Djurre Botenga

    Adviseur Koperkabeltechniek

Koperkabeltechniek

loading